Desert la pahar

de madi_marin in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 5380 vizualizari

 

Simplu de făcut şi delicios.

 

INGREDIENTE

  • 75 g zahăr
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 30 g unt

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Zahărul se caramelizează. Se adaugă 100 ml frişcă lichidă şi untul şi se lasă la foc mic până ce caramelul e complet dizolvat. Se lasă să se răcească, apoi se bate cu mixerul până se obţine o cremă groasă. Se dă la frigider să capete consistenţă.

Restul de 100 ml de frişcă se bat spumă tare.

Se aşează în pahare straturi alternative de cremă şi frişcă bătută.

Se mai pot folosi pentru ornat sos de ciocolată, ciocolată rasă, orice după preferinţe.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

madi_marin 1

25.08.2011, 16:49

medi...iti dau unu mai mare.....e bine.....

madi_marin 1

25.08.2011, 16:49

Mihaela11_jo......ma bucur ca iti place....

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Padurea Neagra"